Zet je zondagavond 22/04 met je club mee achter onze Antwerp Ladies in de “Clash der Dapperste Volley Ladies der Belgen” tegen Tongeren !

17-04-2018 – Dit weekend kunnen de Antwerp Ladies de kers plaatsen op een nu al méér dan geslaagd seizoen. Na de puike 6de plaats in de reguliere competitie (met ’n beperkte kern) hebben de Antwerp Ladies van Cristina Moga nu ook de finale van POII bereikt. In die finale treft THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp het nr 5 uit de voorcompetitie Datovoc Tongeren. Op zaterdag 21/04 spelen onze Ladies op verplaatsing in de Eburonen Dôme in het verre Zuid-Limburgse Tongeren. Een dag later op zondagavond 20u30 wordt dan de alles beslissende “return” gespeeld, wie weet gevolgd door een zgn. “golden set” als de bordjes na 2 wedstrijden gelijk staan…

Meer dan reden genoeg dus om zondagavond toch nog de deur uit te stappen en uw weekend nog ’n extra push te geven door onze fiere Antwerp Ladies naar een extra stunt in de competitie 2017-2018 te stuwen! Alle Antwerpse clubs uit de regio zijn daarom welkom (met dank aan hoofdsponsors THUISMAKERS & INTERFREIGHT Antwerp die voor extra vrijkaarten zorgen) om met hun jeugdleden de Antwerp Ladies naar de zege te roepen. Een leuke gelegenheid om de vele Antwerp volley clans nog eens te “uniten” in deze clash der “Dapperste Volley Ladies der Belgen”! Aarzel niet en promoot deze PO-knaller van aanstaande zondag 22/04 binnen je club en join het Antwerpse fanvak in de Arena van Deurne-Zuid! Tot zondag in de Arena dus! Voor free tickets & de actie met je Antwerpse jeugdclub, mail even naar en we zorgen voor free seats in het Antwerp fanvak!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email