Zaterdag 6 mei laatste thuiswedstrijd CALLANT Antwerp Ladies vs R. Michelbeke! BE THERE!

01-05-2017 – Na de “golden” thriller tegen Datovoc maken we ons op voor de allerlaatste thuiswedstrijd van onze CALLANT Antwerp Ladies in hun allereerste Play-Offs van onze Antwerpse volleymeisjes in de Liga A. Erg sterk van Vleugels en co hoe de Ladies de voorbije maanden consequent bleven werken en zo op de valreep nog een ticket voor de beoogde PO’s uit de brand sleepten. Na een bijna-stunt tegen VDK Gent (nr 3 reguliere competitie & bekerfinalist) en de thriller-golden set tegen Datovoc Tongeren (vorig jaar nog bekerfinalist) mogen de CALLANT Antwerp Ladies dus spelen voor de plaatsen 7-8 in de PO’s. Een plaats in de top-8 van de Liga A is dus een feit!

Een erg knappe prestatie van het team van Cristina Moga, dat na een turbulent seizoen met blessures & buitenlandse trips, juist op tijd “de juisten draai” vond, nadat de Sloveense kerst-transfer en de terugkeer van de “Zuid-Afrikaanse” Vleugels voor de nodige kwaliteitsinjecties zorgden, samen met een “beredeneerde” herschikking van de troepen. Proficiat, Ladies!

Nu zaterdag 6 mei om 20u30 spelen de CALLANT Antwerp Ladies dus hun allerlaatste thuismatch van het seizoen, tegen het sympathieke Zuid-Oost-Vlaamse Michelbeke van Herman & Alexander De Croo.

Woensdag 3 mei trekken de Ladies al naar Brakel voor de heenmatch, zaterdag 06/05 is het dus de return in onze eigen Arena! Alle Antwerp Viking fans en hun familie/vrienden zijn gratis (!) welkom om onze Ladies naar een laatste zege te stuwen. We nemen ook op gepaste wijze afscheid van enkele Antwerpse/Mortselse volley-monumenten, die de voorbije 2 decennia (!) de kleuren van hun club verdedigden… Smeer jullie stem, breng ’n zakdoek mee, we maken er nog 1x een groots volleyfeest van op én naast het terrein, met na de match de traditionele afterparty in ’t Fortje! Tot zaterdag !

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone