Volley@School – Start2Volley – U11 jongens & meisjes

Jongens en meisjes die wonen in de regio Deurne-Borgerhout-Borsbeek-Boechout en zin hebben om te proeven van volleybal, aarzel niet en contacteer ons! Want bij Gouden Jeugdclub Oxaco BVC Antwerpen ben je aan het juiste adres…

  • Voor kinderen van 3j tot 7 à 8j is er de zgn. “bewegingsschool” of “spel & sport” in Borgerhout (Xaverius-college) of op het Capenberg Center in Boechout (Borsbeeksesteenweg) op ’n boogscheut van de stad in het groen.
  • Voor kinderen van 7 tot 13j is er de zgn. “volleybal-initiatie” en wie de smaak te pakken heeft, kan wellicht ook al snel competitie spelen bij de U11 jongens of meisjes. De trainingen gaan opnieuw door in Borgerhout of in Boechout.

Een volledig overzicht van alle trainingsmomenten vind je in deze flyer.

start2volley

Voor meer info, contacteer Start2Volley-coördinator Erik Vleugels: – 0478 62 53 47 of bezoek de website van Oxaco BVC Antwerpen: www.oxaco.be waar je alle info over Start2Volley terugvindt.

De kans bestaat ook dat je kind kennismaakt met volley via onze Volley@School-acties, waar we met onze Oxaco-lesgevers op bezoek gaan in verschillende scholen in het Antwerpse om de kids er te laten proeven van volleybal. Alle kinderen krijgen de Start2Volley-flyer mee naar huis. De voorbije 2 seizoenen vonden maar liefst 100 (!) nieuwe kinderen de weg naar Oxaco BVC Antwerpen. Wie weet ben jij de volgende… Yellow Tiger of Red Dragon, of speel je binnenkort voor CALLANT Antwerpen of de CALLANT Ladies in de Arena!

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email