Van den Vonder & co winnen met 3-0 van Charleroi en blijven ‘op koers’ voor PO-finalematch tegen Oostende op 11/04

29-03-2018 – Na de spannende, maar verloren wedstrijd aan ’t Zeetje (na – het moet toch nog even gezegd – alweer enkele zéér discutabele beslissingen in het nadeel van “den Antwaarep”) herpakten Van den Vonder & co zich weer voor eigen publiek door Charleroi Volley met een droge 3-0 weer richting Wallonië te sturen. Enkel set 3 werd het nog even lastig, maar de Ladies van Cristina bleven professioneel kalm in het slot van de match en wonnen verdiend: 25-22, 25-16, 26-24.

Als THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp volgend weekend (na het Paas-bekerweekend) op zaterdag 07/04 in Charleroi (Monceau) ook de 3 ptn kan grijpen, wordt de match op woensdag 11 april thuis tegen Hermes Volley Oostende zoals eerder aangekondigd dus alles bepalend over wie de groepswinst pakt in deze PO-poule. Enkel een 3-0 of een 3-1 voor Antwerp tegen Oostende katapulteert ons nog over Hermes naar de 1ste plaats en een eventuele finale tegen Datovoc Tongeren…

Zorg dus dat jullie er in elk geval allemaal bij zijn op 11/04 voor mogelijks de laatste thuismatch van onze Antwerp Ladies 2017-2018, een sterk seizoen waarin Antwerp een top-6 plaats wist te bemachtigen in de dames Liga A! In elk geval nu al, ’n dikke proficiat aan Moga en de haren!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email