TVJA U13-U15 boys

In de leeftijdscategorie jongens U13-U15 werden afgelopen zomer heel wat talentvolle jongens uit de groot-Antwerpse regio gestimuleerd om te kiezen voor het “Topvolley Jeugd Antwerpen (TVJA)”-project, een initiatief van Oxaco BVC Antwerpen met de steun van Topvolley CALLANT Antwerpen, dat kadert in de bewuste heroriëntatie van het eerdere AVA-project. Meer focus dus op specifieke talentbegeleiding, met in eerste instantie ’n focus op de jongenswerking, waar de nood het hoogst is.

Talentvolle jongens van deze leeftijdscategorie U13-U15 (zoals Lennert Joosen junior & Jason Van Looy junior) zaten immers al te vaak her en der verspreid in enkele clubs in het Gewest Antwerpen en worden nu bewust samengebracht onder de begeleiding van TVJA-coördinator Gunter Marissen en toptrainer Geert Verreth. Topvolley & Oxaco BVC A’pen nemen zo hun verantwoordelijkheid en investeren samen in de topbegeleiding van deze talentvolle generatie onder het motto “be now what you want to be later”. De jongens trainen 3x per week in Capenberg, en krijgen op zondag nog ’n bijkomende thema-training in de Arena.

front-jeugd

Als uithangbord van deze TVJA-werking wordt op woensdag 16 november de derby tegen de U15 van Amigos St-Antonius Zoersel afgewerkt in de Arena van Deurne, onder de noemer “Port of Antwerp Youth Game, the next generation”.

affiche-poa-jeugd-game-16-11-arena-deurne

Boek hier je zitje voor dit unieke treffen, want het wordt een niet te missen jeugdvolley-avond!

Met dank aan de TVJA-partners: Port of Antwerp, Cronos Group, SD Worx en de stad Antwerpen.

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email