PROTIME verlengt partnership met Topvolley Antwerpen 2.0 dankzij dynamiek in de Business Club

29-06-2017 – PROTIME, marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en collaboration software, verlengt zijn partnership met Topvolley Antwerpen 2.0 dankzij de dynamiek in de Business Club van Topvolley A’pen (BCTA). Voor het 3de seizoen op rij nu al bevestigt PROTIME, de specialist inzake software voor Workforce Management, zijn lidmaatschap bij de BCTA. De deals die PROTIME in die periode wist af te ronden met toonaangevende bedrijven in de BCTA zoals Gosselin en CALLANT Verzekeringen zijn hier niet vreemd aan uiteraard.

“Je moet actief gebruik maken van de netwerkmogelijkheden die een sportclub aanbiedt, en juist daar scoort Topvolley CALLANT Antwerpen erg goed”, aldus Chris Vercammen, Sales Manager bij PROTIME (op de foto rechts, samen met CEO Peter s’Jongers). “Naast de traditionele VIP-wedstrijden in de unieke & gezellige Arenahal (waar toch nog altijd de wedstrijd van de avond centraal staat), organiseert de BCTA elk seizoen ook de nodige netwerkmomenten op locatie, vaak op bezoek bij een van de BCTA-leden.”

“Een ideaal platform”, aldus Vercammen, “om binnen een nog altijd amicale en informele sfeer business relaties te ontwikkelen. De BCTA-managers van Topvolley proberen hierbij bewust om bestaande en nieuwe leden in de BCTA te begeleiden in het connecteren met elkaar, op zoek naar nieuwe business opportuniteiten, maw naar de zgn. “ROI” voor de sponsoring. Zonder die ROI spreken we over puur mecenaat en dat wordt vandaag de dag steeds moeilijker, want alles wordt “gemeten”, zeker bij een software-specialist als PROTIME.”

www.protime.be

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone