Nu donderdag 20/04 in Leuven, vrijdag 21/04 de Ladies tegen Gent, zaterdag 22/04 thuis tegen Maaseik

18-04-2017 – ’t Wordt een drukke week voor CALLANT Antwerpen: nu donderdag 20/04 de belangrijke verplaatsing in de Play-Offs naar de Sportoase van Leuven, waar VHL en een bende studenten, die pintjes kunnen drinken aan 1 euro, ons een warm onthaal beloven… Bekijk hier de VHL-affiche voor deze Brabantse kraker in de Sportoase van nu donderdag 20/04. Aan onze Antwerp Vikings, maak dus mee de verplaatsing naar Leuven, want onze CALLANT boys zullen onze steun kunnen gebruiken!

Vrijdag 21/04 om 20u30 is het dan de beurt aan onze CALLANT Antwerp Ladies om de Play-Offs bij de vrouwen op gang te smashen. Tegenstander in de 1/4 finale van de PO’s is het nr 3 van de reguliere competitie VDK Gent. Een taaie brok dus voor Valencic en co, maar met de steun van onze thuisaanhang gaan we voluit voor ’n stunt!

Zaterdag 22/04 20u30 verwachten we alweer véél volk in onze Arena, want dan ontvangen Cox en co de fiere leider in de EuroMillions Volley League N. Maaseik. Deze “topper” wordt trouwens live uitgezonden op PlaySports (Telenet) én staat in het teken van Liga-sponsor EuroMillions! ’t Wordt zaterdag dus nog eens ’n “gouwe ouwe”, en dus roepen we alle Antwerp Vikings op om “en masse” aanwezig te zijn. Neem gerust nog wat vrienden/familie mee om nog eens te proeven van Topvolley in Antwerpen! Mail gewoon even naar en maak kans op enkele vrijkaarten voor deze volley-topper in onze Arena van Deurne-Zuid!

Maw, tot donderdag, vrijdag en zaterdag… 😉

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone