Topvolley Jeugd Academie Antwerpen (TVJA), powered by Van Lanschot

                                                                                                                                                            Private Bankier Van Lanschot                                                                                                                                                 Official Partner Topvolley Jeugd Academie A’pen

Volley@School & Start2Volley

Sinds enkele jaren nu al werken Topvolley Antwerpen en Oxaco BVC Antwerpen samen om in Antwerpen (regio Deurne/Borgerhout en de zuidrand) weer een kwalitatieve jeugdwerking op poten te zetten. Hierbij werd bewust gekozen voor een werking van onderuit, van aan de basis. Zo geven Oxaco BVC A’pen en Topvolley Antwerpen al enkele seizoenen volley-initiatie in Antwerpse scholen (2de en 3de graad LO) in Deurne, Borgerhout en Antwerpen onder de noemer “Volley@School”, met verbluffende resultaten: want op 2 jaar tijd sloten meer dan 100 nieuwe kinderen (jongens en meisjes) zich aan bij Oxaco BVC Antwerpen waar ze ondergedompeld worden in de zgn. “Start2Volley”-campagne, die zo voor ’n serieuze instroom van nieuwe jonge leden zorgde, de zuurstof voor een club.

De jaarlijkse Volley@School & Start2Volley campagnes worden structureel ondersteund vanuit het District Deurne.

Wil je zelf ook graag beginnen volleyballen? Aarzel dan niet en bezoek de website van Oxaco BVC A’pen.

Of contacteer de jeugdcoördinator Erik Vleugels:

Sinds dit seizoen participeert ook Mortsel Volley Antwerpen in deze “volley initiatie”-campagne in het Antwerpse onder de noemer “Move & Start2Volley”.

In het noorden van Antwerpen zet VOLMAR Ekeren eveneens sterk in op jeugdwerking & instroom van nieuwe jeugdspelertjes via haar Bewegings- en Volleyschool.

Topvolley Jeugd Antwerpen (TVJA) ism Oxaco BVC Antwerpen

Om de inhaalbeweging inzake jeugdvolley-werking verder concreet te maken, is Topvolley Antwerpen ism Oxaco BVC Antwerpen vorig seizoen gestart met een zgn. “Topvolley Jeugd Antwerpen”-project. In het eerste jaar werd gefocust op de generatie U13-U15 boys: talentvolle jongens uit de regio werden samengebracht en kregen een intensieve opleiding olv TVJA-coördinator Gunter Marissen en A-trainer Geert Verreth onder het motto “be now what you want to be later” met een mooie 2de plaats op de Vlaamse Jeugdbeker & sterke prestaties in de Vlaamse Jeugd Champions League als resultaat. Ook bij de meisjes pakten de U11 van Oxaco BVC A’pen zowel de Beker van Antwerpen als de Beker van Vlaanderen.

 

“Gouden jeugdclub”-label met 5 sterren (2016, 2017)

Het jeugdvolley-partnership tussen Topvolley Antwerpen en Oxaco BVC Antwerpen kreeg recent nog een mooie bekroning, want Oxaco BVC Antwerpen werd deze zomer voor het 2de jaar op rij (!) uitgeroepen door het Jeugdsportfonds van de Vlaamse Volleybalbond tot béste jeugdvolleybalclub van Vlaanderen. Een Gouden Jeugdclub-label met 5 sterren dus voor Oxaco BVC Antwerpen, in 2016 én nu ook dus in 2017!

jeugd-5-sterren

Een leuke bekroning, die ons energie geeft om samen verder in te zetten op kwalitatieve jeugdwerking.

Sinds 2018 is Private Bankier VAN LANSCHOT official partner van de Topvolley Jeugd Academie Antwerpen!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email