Gent haalt het vlotjes van gehavende Antwerp Ladies die uitkijken naar de “Christmas break”

21-12-2017 – Ondanks een goeie start van onze Antwerp Ladies (onder impuls van een explosieve Jitse Verbinnen en een frisse Lisa VdV) was het toch de thuisploeg VDK Gent, die het laken al bij al vlot naar zich toe trok in de eigen EDUGO Arena. De Gentse meisjes waren nog enigszins uit op dat stukje “revanche” na de verrassende 3-0 die ze aangesmeerd kregen in het begin van de competitie in Deurne.

THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp had wat ons betreft ook gisteravond kansen tegen een veeleer matig Gent, dat echter geen moeite kende met een gehavend Antwerp, dat nog zonder de Sloveense Valencic (nog niet gerecupereerd van haar rugblockage) en zonder Thielemans (knie) aantrad, en hierdoor te “plat” voor de dag kwam. Geen schande uiteraard, alleen wat jammer dat Coppens & co gisteravond niet op volle sterke konden aantreden, zeker gelet op het mooie parcours dat onze Ladies al aflegden in de eerste competitiehelft en het belang van de competitiematch gisteravond in Oostakker, die wellicht een kloof cre√ęerde tussen de Oost-Vlaams getinte top (met Beveren, Oudegem, Michelbeke, Gent en Tongeren) en het middenmoot-peleton in de Liga A Dames. Het werd uiteindelijk 25-19, 25-19, 25-20 en dus ’n droge 3-0 voor Gent met Flament als meest opvallendste afwerkster.

De meisjes van coach Cristina Moga, die werken morgen vrijdag nog een laatste training af en krijgen dan een welverdiende “Christmas break”. De batterijtjes opladen maw, de kwaaltjes laten helen en dan op zaterdag 06/01 (20u30) in de eigen Arena weer vol aan de bak in de New Year’s Derby tegen de buren van Amigos St-Antonius Zoersel. Tot dan!

PS: Free tickets (50 pcs) voor de New Year’s Derby tegen Amigos op 06/01 zijn te verkrijgen via , met dank aan game sponsor AERTS Tuinaannemingen

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email