CALLANT Antwerp Vikings Fanclub

Sinds 2015 gaat de supportersclub van Topvolley CALLANT Antwerpen door het leven als de “CALLANT Antwerp Vikings Fanclub”. De Antwerp Vikings kregen een eigen logo dat de soms verbazingwekkende heldhaftigheid en de trotse “not in our house”-mentaliteit symboliseert, die in de unieke Arena van Deurne-Zuid heerst en telkens weer wordt nagestreefd op en naast het terrein.

vikings-waanzin vikings-arena-uniek

vikings-cup-final vikings-2

Want ook in de moeilijkste omstandigheden blijven onze fans hun Topvolley-team steunen, en juist dan, door die “one team”-mentaliteit worden soms onvoorziene mirakels gerealiseerd: de heroïsche cup final in de Lotto Arena en de zinderende Play-Off finales in 2014 tegen Roeselare, het Europees mirakel van Thessaloniki in 2012, het delirium tegen Maaseik in de 1/2 finale van de Belgische beker in 2015, de 3de Cup Final op ’n rij in het Sportpaleis in 2016…

vikings-1 vikings-victory

vikings-night-of-the-volley

Een voor een historische Antwerpse volleymomenten van de voorbije jaren, waarin de Vikings mee voor ’n unieke sfeer zorgden. Ook op verplaatsing zijn de Antwerp Vikings intussen gekend, en maken ze vaak “het verschil” door onze jongens naar een hoger niveau te tillen. Join us! Word ’n Antwerp Viking!

vikings-op-naar-cup

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone