Dubbele winst voor CALLANT-teams, op naar volgend weekend…

18-03-2017- Zowel de Ladies als de CALLANT-mannen pakten vanavond de broodnodige driepunter tegen respectievelijk As en Haasrode Leuven. Feest in de Arenahal!

Het was van moetens vanavond in Deurne-zuid, om te beginnen met de CALLANT Ladies die tegen As de drie punten dienden thuis te houden om de playdowns te vermijden. En het moet gezegd, dat deden de troepen van coach Moga met verve. Na knappe winst in deel een zag het er aanvankelijk niet echt rooskleurig uit in de tweede set en leken de Limburgers op weg naar de gelijkmaker, maar Antwerpen knokte zich opnieuw in de set/match en met enkele geslaagde services van Tahvanainen kantelde de match volledig en was de 2-0 een feit. In set drie gaf een stevig blokkerend CALLANT-team de broodnodige zege niet meer uit handen. Een puike driepunter dus voor Van den Branden en co die in het zog blijven van As en zo de barragematchen voor het behoud nog steeds kunnen ontlopen. Go Ladies!

Na twee nipte tiebreaknederlagen gingen de CALLANT boys nadien op zoek naar hun eerste overwinning in de play-offs en thuis tegen Haasrode Leuven leek bij 23-20 geen vuiltje aan de lucht. Enkele minuten later stond het plots echter 23-25 en dus was het alle hens aan dek. Profiterend van een hoge bezoekende foutenlast knokten onze jongens zich naar een 2-1 voorsprong en bij 17-12 in deel vier leek de match gespeeld. Een ontketende Sybers, geholpen door een aarzelende thuisploeg, zorgde echter voor een nieuwe ommekeer en bij 21-23 was een vijfde set in de maak. Kapitein Cox trok zijn troepen echter over de eindstreep zodat een felbevochten maar erg welkome zege een feit was.

Komend weekeinde reizen we op zaterdagavond 25/03 naar Maaseik (20u30 in de Lotto Dôme) waar we niets te verliezen hebben. Zaterdagmiddag om 15u mogen onze Ladies eerst nog in de eigen Arena aan de bak tegen VDK Gent Dames. Een zware opgave, maar de Ladies van coach Moga gaan volop voor nieuwe cruciale puntjes in eigen huis! Let’s go CALLANT Antwerp Vikings !

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone