Business Club CALLANT Antwerpen (BCTA)

Topsport is ook business. Meer nog, topsport en dus ook topvolley kan niet zonder business. En dus hecht CALLANT Antwerpen bijzonder veel aandacht aan de verdere uitbouw van een goed geoliede Business Club: de Business Club CALLANT Antwerpen, kortweg BCTA, waar bedrijven op een ongedwongen en gezellige manier met elkaar in contact gebracht worden.

Dit kan op wedstrijddagen in het gezellige, unieke kader van de VIP-catacomben in de Arena, waar we voorafgaand op onze thuiswedstrijden onze gasten ontvangen voor een overheerlijk dinner, verzorgd door onze cateringpartners van ’t Fortje en Bistro4.

bcta-full-house-catacomben

Tijdens weekdagen stellen wij ook onze Topvolley B2B Lounge (de gerenoveerde conciërgewoning van de Arenahal) ter beschikking van onze BCTA-leden ifv een maximale ROI van hun sponsoring. Het zijn onze trouwe BCTA-leden zelf, die mee aan de kar trekken van onze bedrijvige en dynamische BCTA, want hoe meer nieuwe firma’s “over de vloer” komen, hoe meer kans op nieuwe zakelijke opportuniteiten.

BCTA-leden krijgen ook min. 1x per seizoen tijdens een wedstrijd naar keuze de kans om hun product/hun bedrijf maximaal “in the picture” te zetten: dit kan via ’n woordje in de VIP-area, via gadgets of flyers, via beach flags in de zaal in combinatie met LED- & audioreclame… Onze Topvolley-marketingafdeling werkt iedere keer met plezier een creatieve publiciteitsstrategie uit in overleg met de nieuwe BCTA-leden die zich willen “tonen” aan de B2B- en B2C-bezoekers in de Arena.

B2B-thema avonden in de Arena

Bij topwedstrijden staat telkens een ander business thema centraal in de VIP area. Zo organiseert de BCTA elk jaar achtereenvolgens een Topvolley Construction Game of een “Match van den Bouw” (met firma’s dus uit de bouwsector als centrale gasten), een Topvolley Finance & Insurance Game (met bedrijven uit de financiële en verzekeringssector) en een Haven- en Transport Game (met dus transporteurs, constructeurs en firma’s uit de logistieke & maritieme sector).

Op deze manier kunnen nieuwe firma’s (die nog geen BCTA-lid zijn) kennismaken met CALLANT Antwerpen, de Arenahal en haar Business Club, door een tafeltje te boeken (al dan niet met enige exposure die avond), alvorens zijn effectief ook lid worden van de BCTA. Bestaande BCTA-leden zijn uiteraard ook steeds welkom op al deze topwedstrijden, waarop ze hun beschikbare seats en dinners kunnen opnemen. Firma’s kiezen dus zélf wanneer ze hun seats en dinners uit hun BCTA-pakket opnemen. Die flexibiliteit wordt enorm geappreciëerd door onze BCTA-leden.

BCTA-events op locatie

Nieuw sinds vorig seizoen zijn tot slot ook de minimaal 5 BCTA-events op locatie, los van de wedstrijden in de Arena. Ifv maximale netwerking organiseert CALLANT Antwerpen gemiddeld 5 B2B-netwerk lunches of avonden op ’n vaak unieke locatie, meestal bij een van de BCTA-leden. Zo vonden afgelopen seizoen 2015-2016 de volgende BCTA-events plaats:

  • BCTA Kick Off met ploegvoorstelling & aankondiging BCTA-agenda in het Ramada Plaza Hotel te Antwerpen
  • BCTA Nieuwjaars Event in de PSA Noordzee Terminal (ism PSA, Gosselin & Portmade)
  • BCTA Network Lunch in de Spiegelzaal van Paleis op de Meir (ism Symbio & Group S)
  • BCTA op bezoek bij de Nacht van Groep Maes
  • BCTA Beachvolley Bedrijvencup Beachvolley @Oxaco Capenberg Center

 

De BCTA-kalender voor het nieuwe seizoen 2016-2017 kan je hier downloaden.

bcta-flyer

Voor meer info, kan je terecht bij onze BCTA-managers:

  • Luc Gilles: 0478 94 29 59 –
  • Stijn Caremans: 0476 84 75 87 –
  • of bij clubmanager Tim Verreth: 0474 386802 –

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone