Business Club Topvolley Antwerpen (BCTA) powered by ELINDUS

ELINDUS, energieleverancier voor ondernemers, is de Official Partner van de BCTA. ELINDUS werd geïntroduceerd in de BCTA via CALLANT Verzekeringen, een van de bezielers van & een actieve ‘speler’ in de Business Club Topvolley A’pen.

Topvolley Antwerpen hecht veel aandacht aan de uitbouw van een goed geoliede Business Club: de Business Club Topvolley Antwerpen, kortweg BCTA, waar bedrijven op een ongedwongen en gezellige manier met elkaar in contact gebracht worden.

Dit kan op wedstrijddagen in het gezellige, unieke kader van de VIP-catacomben in de Arena, waar we voorafgaand op onze thuiswedstrijden onze gasten ontvangen voor een overheerlijk dinner.

bcta-full-house-catacomben

BCTA-leden krijgen ook min. 1x per seizoen tijdens een wedstrijd naar keuze de kans om hun product/hun bedrijf maximaal “in the picture” te zetten: dit kan via ’n woordje in de VIP-area, via gadgets of flyers, via beach flags in de zaal in combinatie met LED- & audioreclame… Onze Topvolley-marketingafdeling werkt iedere keer met plezier een creatieve publiciteitsstrategie uit in overleg met de nieuwe BCTA-leden die zich willen “tonen” aan de B2B- en B2C-bezoekers in de Arena.

B2B-thema avonden in de Arena

Bij topwedstrijden staat telkens een ander business thema centraal in de VIP area. Zo organiseert de BCTA elk jaar achtereenvolgens een Topvolley Construction Game of een “Match van den Bouw” (met firma’s dus uit de bouwsector als centrale gasten), een Topvolley Finance & Insurance Game (met bedrijven uit de financiële en verzekeringssector) en een Haven- en Transport Game (met dus transporteurs, constructeurs en firma’s uit de logistieke & maritieme sector).

Op deze manier kunnen nieuwe firma’s (die nog geen BCTA-lid zijn) kennismaken met Topvolley Antwerpen, de Arenahal en haar Business Club, door een tafeltje te boeken (al dan niet met enige exposure die avond), alvorens zijn effectief ook lid worden van de BCTA. Bestaande BCTA-leden zijn uiteraard ook steeds welkom op al deze topwedstrijden, waarop ze hun beschikbare seats kunnen opnemen. Firma’s kiezen dus zélf wanneer ze hun seats uit hun BCTA-pakket opnemen. Die flexibiliteit wordt enorm geappreciëerd door onze BCTA-leden.

BCTA-events op locatie

Nieuw sinds vorig seizoen zijn tot slot ook de BCTA-events op locatie, los van de wedstrijden in de Arena. Ifv maximale netwerking organiseert Topvolley Antwerpen gemiddeld 5 B2B-netwerk lunches of avonden op ’n vaak unieke locatie, meestal bij een van de BCTA-leden.

Contact & meer info:

  • Tim Verreth (manager): 0474 386802 –
  • Koen Verbiest (MD Interfreight Antwerp – bestuurder cvba AVI): 0475 46 52 10 –
  • Kristof De Meulder (CEO Thuismakers – bestuurder cvba AVI): 0496 63 32 54 –
  • Harry De Koning (Fresh Connection & Fresh Warehousing – bestuurder cvba AVI): 0475 43 65 71 –
  • Guio Veraart (Portmade NV – bestuurder cvba AVI): 0477 25 08 02 –

 

Download hier de flyer met de BCTA-formules.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email