Bestuur Antwerp Vikings Fanclub

Sinds onze verhuis naar de Arena en de sportieve successen van de jongste jaren (3 Cup Finals op ’n rij, de CL-campagne, de PO-finales…) groeide onze supportersaanhang aanzienlijk. Op initiatief van enkele fervente “Antwaarep”-fans werd in 2014 de officiële fanclub van Topvolley Antwerpen in het leven geroepen, met als eerste voorzitter Walter Flach. Afgelopen seizoen was het Frank Lambrechts, voormalig voorzitter van het First Antwerp Volley Team en dus clubicoon, die de fanclub naar “the next level” bracht en de fanclub, met dank aan de creatieve geest van Maxime Cornelis, een eigen identiteit, een eigen naam en dito logo gaf: de Antwerp Vikings fanclub.

allamaal-vikings

Vorig seizoen op de fandag werden de eerste Topvolley Viking helmen gesignaleerd in de Arena, en de toon was meteen gezet, want die no nonsense “not in our house” mentaliteit paste perfect bij de dynamiek van onze jonge ambitieuze topvolleyballers. De bekendste Viking in de Arena is uiteraard Benjamin De Herdt, die het Arena-publiek telkens weer weet mee te trekken in een “amazing topvolley-trip”, met dank ook aan onze top-dj Kris Schoeters van Heat Events!

fanclub-people-1 viking-ben

Het lijkt wel een wisselbeker, maar dit seizoen krijgt de Vikings fanclub alweer een nieuwe voorzitter, dit keer een voorzitster, een dame dus, wat meteen ook een leuke link is naar onze CALLANT Antwerp Ladies die vanaf dit seizoen ook in de Arena te bewonderen zijn… Chris De Keyser is de nieuwe Opper-viking van onze fanclub, en zij wil samen met de andere Vikings en het clubbestuur onze fanbase verder uitbouwen, met een duidelijk doel om ook de Ladies én onze Topvolley Jeugd te verwelkomen en te betrekken in de Vikings-familie!

voorzitters-fanclub

chris-dekeyser viking-logo-tribune

Antwerp Vikings Bestuur:

Chris DE KEYSER, voorzitter –

Johnny DE BACKER, vice-voorzitter –

Leo DE PAEPE, “trommelaar” –

Vera PROOST, events –

Luc SOMERS, website & communicatie –

Hanjo ANTHONISSEN, penningmeester –

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email