THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp treft Barbar Elsene in 1/8 finales Beker van België

12-10-2017 – Gisteravond werd in de Gentse EDUGO Arena de trekking voor de eindronde van de Beker van België gehouden, met nadien een 1-3 zege van Asterix AVO Beveren op het veld van bekerfinalst VDK Gent, dat op die manier een zoveelste Supercup mee naar Beveren neemt. Of het opnieuw tot een EuroMillions Cup Final komt tussen Asterix AVO Beveren en Gent is nog maar de vraag. De Gentenaren mogen al meteen naar het altijd lastige Michelbeke in de 1/8 finales. Asterix trekt naar het Limburgse Jaraco As.

Onze eigen Antwerp Ladies moeten in de 1/8 finales (in 1 wedstrijd) thuis in de eigen Arenahal (wellicht dinsdagavond 31/10 20u30) aan de bak, net als vorig seizoen, tegen het Brusselse ‘Barbar Elsene’, dat vorig weekend nog forfait gaf tegen Hermes Volley Oostende nadat de internationale transfers van hun buitenlandse speelsters nog niet afgerond waren. Bij winst tegen Barbar, wacht in de 1/4 finales (opnieuw in slechts 1 alles beslissende wedstrijd, wellicht op woensdag 15/11 20u30) het stevige Oostende (als die hun 1/8 finale in Thimister overleven).

Mocht Antwerp ook die erg lastige 1/4 finale overleven, krijgt het wellicht recordkampioen Asterix AVO Beveren voorgeschoteld in de 1/2 finales (heen & terug op zaterdag 16 & 23 december). De finales van de Cup gaan intussen traditiegetrouw door in het Antwerpse Sportpaleis, op zondag 18 februari 2018.

De exacte speeldata van THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp in de Cup (1/8 finale tegen B. Elsene en eventuele 1/4 finale) worden zsm gecommuniceerd.

De volledige loting voor de eindronde van de EuroMillions Beker van België kan je hier terugvinden.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email