Antwerp Ladies pakken gouden driepunter in & tegen Datovoc Tongeren

12-11-2017 – De Ladies van coach Cristina Moga hebben gisteravond weer op straffe wijze van zich laten spreken: met een droge 0-3 (19-25, 17-25, 17-25) gingen de Antwerp Ladies, duidelijk nog maar eens “on fire”, met 3 gouden punten aan de haal op het veld van rechtstreeks concurrent Datovoc Tongeren (dat vorige week nog met 1-3 was gaan winnen op het veld van Oostende). THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp nestelt zich hierdoor stevig in de top-6 en behoudt zo uitzicht op een PO1-plaats. De weg is uiteraard nog lang, maar deze zege doet heel veel deugd, zowel bij de meisjes zelf als bij de entourage. Proficiat, dames!

Met vertrouwen kijken we nu vooruit naar een drukke week in eigen huis met 2 toppers van formaat achter elkaar: nu woensdag 15/11 om 20u30 spelen Van den Vonder & co thuis de 1/4 finale van de Beker van België tegen het gevaarlijke Hermes Volley Oostende. Inzet is een plek in de 1/2 finales van de Belgian Cup tegen wellicht bekerhouder Asterix Avo Beveren. Woensdag wordt in één zgn. “knock out” match beslist wie doorstoot naar die 1/2 finale…

Zaterdag 18 november, opnieuw om 20u30, komt dan leider & regerend landskampioen Asterix Avo Beveren naar ’t Stad. Dan staat dus de derby tussen de maskes van ’t Stad tegen de meisjes van over ’t water op de agenda! Zorg dat je er 2x bij bent. Altijd fun, sfeer & passion op en naast het terrein bij onze Antwerp Ladies! En zaterdag, na de match tegen Asterix, is er ’n gezellige afterparty in ’t Fortje! BE THERE!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email