Antwerp Ladies pakken driepunter tegen Barbar en blijven meedraaien in subtop

26-11-2017 – De Ladies van THUISMAKERS INTERFREIGHT Antwerp hebben gisteravond – niet zonder enige moeite – een nieuwe driepunter gepakt. In eigen huis ging de Brusselse hekkensluiter Barbar voor de bijl met 3-1. De Barbar Girls startten de wedstrijd met Van Grinsven aan de set-up in sets 1 en 2, waarin de meisjes van Cristina Moga zonder al te veel problemen de maat namen van de bezoeksters: 25-18 en 25-16.

In set 3 pakte Barbar-coach Ittelet dan uit met een zgn. “4-2”-opstelling met nu ook setter Kancheva (ex-Yvoir) in het team gedropt. En de behendige kleine spelverdeelster kreeg Barbar nu op de rails. Antwerp was wellicht wat ‘in slaap gewiegd’ door de vlotte gang van zaken in sets 1 & 2, en kreeg niet meteen vat op het plots frisse spel aan de overkant. Barbar voelde de match kantelen en greep verdiend set 3: 21-25.

Coach Moga zette even de puntjes op de “i” en porde de Antwerpse Ladies aan tot dat “ietsje meer”… Coppens & co begrepen the message en staken een tandje bij. Met de nodige fighting spirit en een hard werkende Britt Thielemans (ondanks een knieblessure) in het achterveld haalde Antwerp de belangrijke 4de set binnen: 25-21 en 3-1. 3 belangrijke punten voor de Antwerp Ladies, die na de winst van Datovoc (3-0 tegen Michelbeke), Amigos (3-0 tegen As) en Oostende (0-3 in Lendelede) zo mooi blijven meedraaien in de subtop van de Liga A, waar de nrs 3 tem 8 héél dicht bij elkaar hangen… Dat wordt nog ’n spannende strijd voor PO1 als je het ons vraagt… Up to the next, volgende vrijdag 1 december om 20u30 in het Brakel van de familie De Croo tegen Richa Michelbeke!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email