Antwerp Ladies dit weekend 2 & 3 december op de Kerstmarkt in Tuincentrum Abies in Deurne-Zuid

28-11-2017 – Nog even en de gezellige eindejaarsperiode breekt aan! Aftellen dus naar een nieuw jaar 2018! En dat vraagt om een nieuwe kalender, jawel… Onze eigen Antwerp Ladies hebben zoals jullie weten de voorbije weken gewerkt aan een eigen stijlvolle kalender 2018! En het resultaat, eerlijk is eerlijk, mag er écht wel wezen! Met speciale dank aan topfotografe van dienst Chantal de Troch, de mama van de zusjes Coppens, die voor creatief & stylish fotomateriaal zorgde van onze Ladies! Elke maand wordt ’n nieuwe verrassing, van het januari-meisjes Sara Valencic tot de december-kinesiste Dorith Coeck. U leest het, een echte aanrader als leuk eindejaarsgeschenk voor elke Antwerp Ladies fan!

De kalenders worden deze week gedrukt en worden op de volgende thuiswedstrijd (zaterdag 9 december tegen Charleroi) te koop aangeboden (15 euro per kalender), maar… zijn ook al te verkrijgen dit weekend op de kerstmarkt “Deurne gaat vreemd” in Tuincentrum Abies (Herentalsebaan 556) waar een delegatie van de Antwerp Ladies & de fanclub een eigen standje zal bemannen, samen met ’n aantal lokale handelaars in Deurne-Zuid! Kom gerust langs voor ne lekkere cava of dus voor die mooie Antwerp Ladies Kalender 2018!

De kerstmarkt is open op zaterdag 02/12 van 12-20u en op zondag 03/12 van 12-17u.

En tot slot voor de échte fans, onze Ladies spelen nu vrijdag al hun volgende competitiematch! Op 1 december op verplaatsing in Brakel, daar nemen Coppens & co het om 20u30 op tegen het sterke Richa Michelbeke (het nr 3 met 19 ptn, amper 3 ptn meer dan onze Antwerp Ladies op nr 6 met 16 ptn). Go Ladies!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email